Magas Hőmérséklet
Mágnes
Érdeklődjön
China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Cégprofil
 

Kína ritkaföldfémek állandó mágnes Co., Ltd. szakmai állandó mágnes gyártó, szállító, exportőr a világon, készíthetnek sokféle mágneses mágneses anyagok és termékek Kínában

Kína ritkaföldfémek állandó mágnes Co., Ltd.van egy mágnes, hogy a gyártó specializálódott gyártó ritkaföldfémek állandó mágnesek, beleértve a neodímium mágnesekkel (NdFeB mágneseket), szinterezett + bonded mágnesek, szamárium kobalt mágnesek (SmCo mágnes), alnico mágnesek, valamint Ferrit mágnes (kerámia mágnes), néhány, például a mágneses mint mágnesek Feltöltve fém acél, réz, alumínium és műanyag.

Megtaláltam 1985-ben, a mágnes gyártó 39.000 négyzetmétert foglal el. A termelési kapacitás eléri a 3000 tonna évente. A mágneseket szállítója Kína ritkaföldfémek állandó mágnes Co. Ltd. már több mint 48 mérnököknek a Ph.D. fok. 68 egyetemi képzett szakemberek. , És több mint 1208 jól képzett munkavállalókra.

A fejlett gyártási berendezések és szigorú ellenőrzési rendszer, az ügyfelek tudnak pihenni biztosíthatom, hogy a termékek mindig kiváló minőségű. A mágneseket nyertes szállítói Nd-Fe-B Neodym alnico szamárium kobalt kerámia mágnesek különböző formák és méretek, minden szabott szerint ügyfeleink egyedi igényeinek. Van mágnesgyűrű, disc mágnesek, labda mágnesek, téglamágneseket, lehámoz mágneseket. ARC mágnesek, csempe alakú mágnesek stb.

A mágneseket gyártó volt képzettséggel rendelkezzenek a Sumitomo NdFeB mágnes szabadalmi licencet az ügyfelek, ha ügyfeleink szükséges.

A mágneseket is szállító gyár által hitelesített TS16949, akkor is fizetni nagy figyelmet a környezetvédelemre, és elvégzik termelés szigorú követelményei szerint ISO14001 rendszert.

A napi tudományos kutatás és kísérletezés tudjuk, hogy most osztályos N52, 50M, 48H, 45SH, 40UH és 38EH a tömeggyártás. Ezeket a kategóriákat már zárva a felső osztályt, amely a japán és amerikai gyártók. Mágnesek gyártását tudjuk, a különféle formájú és méreteinek, beleértve blokk, bár, korong, gyűrű, henger, üreges henger, ágazat, csempe, golyó stb méretek tól D0.5mm x T0.5mm vagy 0,5 x 0,5 x 0.5mm (a megengedett eltérés + /-0.05mm), hogy D150mm x T50mm vagy 150mm x 100mm x 50mm beépítési sok gép vagy berendezés.

A mágneseket szállító van nikkel (Ni), NiCuNi, cink (Zn), epoxi, Sn, Cr, műanyag, ezüst és arany bevonatot alkalmaznak mágnesek nagyon korróziógátló. Azt is be mágneses részegységek vagy tartozékok használt kézi szerszámokat, motorok és generátorok, az elektronikus berendezések, számítógépek, és egyes gépek.

Manapság mágneses anyagokat használnak fel, számtalan módon. Íme néhány példa a közös alkalmazások állandó mágnesek: Gépek, audió és videó és kommunikációs berendezések, szállítás, orvostechnikai eszköz, Auto Mobil Ipari, hajtóerővel, biztonsági berendezések.

Mágnes gyártó túlhaladása versenytársaink minden módon. A minőség fenntartása és a források jobb nekünk a jogot, hogy a nyertes a minden igényt. Nem hagyja, hogy a termékek árát is állhatunk mi legfőbb minőségét. Mert itt C.R.E.P. Mágnes Co., ez az elkötelezettség, hogy a legteljesebb mértékben kielégítő ügyfeleinknek.

A mágneseket is szállító rendszeres ügyfelei a Nyugat-Európában és az USA-ban, beleértve világhírű cégek. Értékesítési részleg már több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi mágneseket nyugati cégek.

Küldje el a leírása, beleértve a mágnesek osztályos, méretek, tűrések, irányát magnetization, mázolás és mennyiség nekünk. Vegyük az előnye, hogy a versenyképes ár verhetetlen minőségű, megbízható szolgáltatásokat és gyors szállítás. Ingyenes minták a vizsgálathoz.

 

Magnet supplier

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window

Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Company copy right 2012