Magas Hőmérséklet
Mágnes
Érdeklődjön
China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Napi használat mágnesek
 

Napi használat mágnesek

Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Company egyik vezető szállítója, gyártója, exportőre állandó mágnesek, ritkaföldfém mágnes Neodym mágnesek beleértve & szamárium mágnesek & alnico mágnes, mágneses eszközök, mágneses alkatrészei, mágneses ékszerek, és a mágneses játék.

Sok napi mágnesek, gömb neodímium mágnesekkel, kis lemez vagy kerek Neo mágnes, mágneses seprőgépek, mágneses pick up eszközök, mágneses eszköztár, mágneses tálca, mágneses attractor, mágneses rajzszeget, mágneses sark azonosítót, és így tovább.

Magnetic Attractor   Powerful Magnetic Sweeper
Az ösztönző és a mágneses attractor nyomja a rozsdamentes acél és az erős mágnes, nagy teljesítmény anyagokat. Tudod, hogy az attractor az adott területen vagy konténerben, ahol a fém darab vagy anyagokat, és összegyűjtik az alsó végén vagy kerek magát. Azután, hogy a attractor a behajtási tálcát, és húzza ki a fogantyút, a legtöbb fém anyagok kerülhetnek a tálcát.  

A mágneses sweeper nagyon tökéletesen tisztítás gyárak folyosó, üzlet folyosókon, építési telek, járdák, rakodási dokkokban, parkoló. Ez gyűjt acél szögek, csavarok, drótok, ácskapocs és más fém maradékaik könnyen.

 

Magnetic Pick Up Tools   Magnetic Tool Bar

Van egy nagy teljesítményű neodímium mágnes a tip. Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Társaság a különböző stílusok, amelyeket fel lehet használni a széles körét, egyes ügyfelek is hívjuk őket mágneses toll. Ez elérheti a hosszú, és lehet, hogy hajlított szinte minden helyen. Azt is szokás szerint ezek a termékek ügyfeleink különleges követelmény.

 

Van egy nagy teljesítményű neodímium mágnes a tipp. Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Társaság a különböző stílusok, amelyeket fel lehet használni a széles körét, egyes ügyfelek is hívjuk őket Mágneses toll. Ez elérheti a hosszú, és lehet, hogy hajlított szinte minden helyen. Azt is szokás szerint ezek a termékek Ügyfeleink különleges követelmény.

Magnetic Pole Identifier   Magnetic Holder
Mágneses sark Identifier egy nagyszerű eszköz azonosító pólusoknál mágnesek. Egy kis mágnes festett a két végét, és fel kell függeszteni, a szabad forgatni, egy műanyag házban. A kék végéig a mágnes északi pólusa az a pont felé, és a déli pólusa kitalálására. A vörös végén a Dél-sark felé, és pont az Északi végén egy mágnes.  

Beállíthatjuk a mágneses derék tulajdonosa a derékszíj könnyen vonzza szögek, csavarok, anyák és tovább. Ezután a vas tárgyakat lehet venni ebből a mágneses nagyon könnyen meg dolgozó használja.

Magnetic Thumbtacks   Magnetic Tray

A mágneses rajzszeget készült színes műanyag egy hagyományos rajzszeg alakja, egy nagyon erős mágnes lemez alján. Ezek mellett olyan nagy otthon vagy az irodában. Használhatja a hűtő-, fém-üzenőfal és így tovább. Azt is lehet használni, hogy lefagy dolgok drywall csavarokat vagy szögeket a falak!

 

Néhány ügyfelek is hívják mágneses tálat. Akkor dobja vas részeit a tálat, nem hagyja, amíg vedd őket. Szuper erős mágneses tál egy gumi alapja, de még mindig ragaszkodik bármit vasból vagy acélból.

 

 

 

Érdeklődjön

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window

Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Company copy right 2012