Korkean lämpötilan
magneetti
Ota yhteyttä

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Yritys profiil
 

Kiina harvinaisten maametallien Kestomagneetti Co, Ltd on ammattilaisten pysyvä magneettien valmistaja, toimittaja, viejä maailmassa tuottaa monenlaisia magneettisia materiaaleja ja magneettiset tuotteita Kiinassa

Kiina harvinaisten maametallien Kestomagneetti Co, Ltd.is magneetti valmistaja, joka on erikoistunut tuottamaan harvinaisten maametallien pysyvä magneetteja, myös neodyymimagneetteja (NdFeB magneetteja), sintrattu & sideaineisille magneetteja, Samarium koboltti magneetit (SmCo magneetteja), alnico magneetteja, ja myös Ferrite magneetit (keraamisia magneetteja), jotkut magneettisia laitekokonaisuuteen kuten magneetteja Lisätään teräs metalli, kuparia, alumiinia tai muovia.

Löytyi vuonna 1985, magneetin valmistajan miehittää 39000 neliömetriä. Tuotantokapasiteetti on enintään 3000 tonnia vuosittain. Magneetit toimittaja Kiinan harvinaisten maametallien Kestomagneetti Co, Ltd on yli 48 insinöörien kanssa Ph.D. aste. 68 yliopiston pätevät henkilöt. Ja yli 1208 hyvin koulutettuja työntekijöitä.

Meidän Advanced Manufacturing laitteiden ja tiukka tarkastusjärjestelmää, asiakkaamme voivat levätä vakuuttaa, että tuotteemme ovat aina tehdä huippulaatua. Magneetit toimittaja tarjonnan Nd-Fe-B neodyymi alnico Samarium koboltti keraamisia magneetteja useissa eri muodot ja mitat, kaikki räätälöity mukaan asiakkaidemme erityistarpeisiin. Olemme rengas magneetteja, levy magneetteja, pallo magneetteja, estää magneetteja, kuukahtaa magneetteja. arc magneetteja, kaakeli muotoinen magneetit jne.

Magneettien valmistajaa olivat päteviä tuottaakseen Sumitomo NdFeB magneetti patenttilisenssi asiakkaillemme jos asiakkaillemme tarpeen.

Magneetit toimittaja tehdas oli varmentamien TS16949 myös kiinnitettävä erityistä huomiota ympäristön suojeluun ja suorittaa tuotannon tiukasti vaatimusten mukaisesti ISO14001 järjestelmän.

Päivittäin tieteellistä tutkimusta ja kokeilua voimme nyt tehdä palkkaluokkiin N52, 50m, 48h, 45SH, 40UH ja 38EH varten massatuotantoon. Näihin luokkiin on jo suljettu alkuun palkkaluokkiin, joka on tehnyt Japanin tai yhdysvaltalaisille tuottajille. Voimme valmistukseen magneettien kanssa eri muodot ja mitat myös estää, baari, levy, rengas, sylinteri, ontto sylinteri-, alue-, kaakeli, pallo jne. koot vaihtelevat D0.5mm x T0.5mm tai 0,5 mm x 0,5 mm x 0,5 mm (ja toleranssi + /-0.05mm) on D150mm x T50mm tai 150mm x 100mm x 50mm asentamisesta monia koneita tai laitteita.

Magneetit toimittaja on nikkeli (Ni), NiCuNi, sinkki (Zn), epoksi, Sn, Cr-, muovi-, hopea ja kulta pinnoitteita, joita käytetään magneetteja erittäin anti-syövyttäväksi. Tuotamme myös magneettisia kokoonpanot tai tarvikkeita, joita käytetään käsityökalut, moottorit ja generaattorit, elektroniset laitteet, tietokoneet, ja joitakin koneita.

Nykyään magneettisia materiaaleja käytetään lukemattomia tapoja. Joitakin esimerkkejä yhteisten sovellusten pysyvä magneetit ovat: Koneet, Audio & Video-ja viestintäteknisten laitteiden, Transportation, Medical Device Auto Mobile Teollisuus, Motive Power, turvavarusteet.

Magneeteille valmistajan ylittämään kilpailijamme kaikin tavoin. Meidän pitää yllä laatua ja huippuluokan resursseja tehdä meille oikean toimittajan kaikki tarpeet. Emme anna hinta tuotteitamme pilata meidän ylin laatua. Koska täällä C.R.E.P. Magnet Co, on sitoumuksemme varmistaa tyydyttävällä asiakkaillemme.

Magneetit toimittaja on säännöllisesti asiakkaiden Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa myös maailmankuuluja yrityksille. Yritysmyyntiimme on ollut yli 11 vuoden kokemus kaupankäynnin magneettien kanssa länsimaiset yritykset.

Lähetä eritelmän teidän magneetteja myös laatuja, kokoja, toleransseja suuntaan magnetization, päällystäminen ja määrä meille. Ole etuna meidän kilpailukykyiseen hintaan lyömätön laatu, luotettavat palvelut ja nopean toimituksen. Tarjoamme maksutonta näytteitä oman tutkimuksen.

 

Magnet supplier

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window

Kiina Rare Earth Magnet Yritys copy right 2012