Korkean lämpötilan
magneetti
Ota yhteyttä

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Päivittäiseen käyttöön magneetit
 

Päivittäiseen käyttöön magneetit

Kiina Rare Earth Magnet Yritys on johtava toimittaja, valmistaja, viejä pysyvä magneetteja, harvinaisten maametallien magneetteja myös neodyymimagneetteja & samarium magneetteja & alnico magneetit, magneetti-työkalut, magneetti-kokoonpanot, magneettiset korut, ja magneettiset lelu.

Meillä on monia Päiväkatsaus käyttää magneetteja, pallo neodyymimagneetteja, pieni levy tai pyöreä Neo magneetit, magneetti lakaisukoneet, magneettiset poimia työkaluja, magneettiset työkaluriviltä, magneettiset lokero, magneettiset attractor, magneettiset nastoja, magneettiset napainen tunniste ja niin edelleen.

Magnetic Attractor   Powerful Magnetic Sweeper
Alasvetovalikoista ja paina magneettisia attractor on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja voimakas magneetti kanssa korkean suorituskyvyn materiaaleja. Voit asettaa attractor osaksi alueen tai kontti, joissa on metallia palaset tai aineiden ja ne kerääntyy alapäähän tai pyöreä itse. Sitten attractor osaksi hyödyntämistä lokero, ja vedä jopa suurin osa metalli-aineet kuuluvat paperilokeroon.  

Magneettisen lakaisukone toimii erittäin täysin puhdistus tehtaiden käytäväpaikan, myymälä aisles, rakennustyömailla, kulkutiet, lastaus telakoihin, pysäköintialue. Se voi kerätä teräs naulat, ruuvit, johdot, sinkilät ja muiden metallien jäänteiden helposti.

 

Magnetic Pick Up Tools   Magnetic Tool Bar

On olemassa vahva neodyymi magneetti kärki. Kiina Rare Earth Magnet Yritys on erilaisia tyylejä, joita voidaan käyttää monenlaisia, jotkut asiakkaat myös soittaa heille magneettinen kynä. Se voi saavuttaa pitkä ja sitä voidaan taivuttaa päästä lähes mihin tahansa. Voimme myös mukautetun näiden tuotteiden mukaan asiakkaidemme erityisiä vaatimuksia.

 

Magneettisen työkalu haltija on tehty Kovamuoviset baarit plus korkealaatuisia vahva magneettiset nappulat. Voit kynsien palkin oven tai seinän teidän keittiö tai huoneessa, tai liittää palkki on rautaa tai terästä arkistokaapin omassa toimistossa, ja voit liittää kiinni se rauta-ja / tai terästä asioita, kuten ruuvitaltan, pihdit, sakset, keittiöveitsistä, rypäleterttuja avaimia, olut pullo avaajina.

Magnetic Pole Identifier   Magnetic Holder
Magneettinen Pole Identifier on hieno työkalu tunnistaa napojen magneetteja. Pieni magneetti on maalattu molempiin päihin, ja se on keskeytetty, vapaasti kiertää, jossa muovi asumiseen. Sininen loppuun magneetti on pohjoisnapa ja kohta kohti etelänavalla muita magneetteja. Punainen lopussa on Etelä-napainen ja kohta kohti Pohjois lopussa toinen magneetti.  

Voit asettaa magneettiset vyötärö haltija omalla vyötärö vyön hyvin helposti houkutella naulat, ruuvit, mutterit ja paljon muuta. Sitten, rauta-esineet voidaan ottaa pois tämän magneettisia hyvin helposti oman työpäivän käyttöä.

Magnetic Thumbtacks   Magnetic Tray

Magneettisen nastoja tehty Kirkkaina värillinen muovia perinteinen nasta muoto, jolla on ylikansallinen voimakas magneetti levyn pohjassa. Ne ovat suuria, minkä lisäksi voidaan kotona tai toimistossa. Voit käyttää sitä jääkaappi, metalli ilmoitustaulut ja niin edelleen. Ne voivat jopa käyttää hengailla asioita drywall ruuveja tai nauloja teidän seinät!

 

Jotkut asiakkaat myös kutsua sitä magneettisia kulhoon. Voit heittää rauta osat osaksi kulhoon, ei aio jättää asti voit valita niitä. Super vahva magnetoidut kulho, jossa on kumi base mutta silti pitää kiinni mitään rautaa tai terästä.

 

 

 

Ota yhteyttä

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window

Kiina Rare Earth Magnet Yritys copy right 2012

   
-- InstanceEnd -->