Neem contact met ons op

China zeldzame aarde permanente magneet Ltd bedrijfslogo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Bedrijfsprofiel
 

“De Zeldzame Aarde Permanente Magneten Ltd.” uit China is fabrikant, leverancier en exporteur van diverse magnetische producten.

De Zeldzame Aarde Permanente Magneten Ltd. uit China is gespecialiseerd in de productie van neodinium magneten(NdFeB), gesinterde magneten, gecombineerde magneten, samrium cobalt magneten (SmCo), alnico magneten, Ferrite magneten, ceramische magneten, magnetische samenstellingen zoals motoronderdelen(magnetic pot/adhesive)

Opgericht in 1985, wordt de fabriek voortgebouwd op een gebied van meer dan 39 000m met de magneetoutput geschat om jaarlijks tot 2000 ton te zijn. Wij hebben meer dan 25 ingenieurs met graad Ph.D.. 58 universiteit gekwalificeerde technici. En meer dan 550 goedgetrainde arbeiders.

Met ons vooruitgang productiemateriaal en strikt inspectiesysteem. Onze klanten kunnen rusten verzekeren dat onze producten altijd met hoogste kwaliteit worden gemaakt. Wij leveren Nd-Fe-B de ceramische magneten van neodymiumalnico in een verscheidenheid van grootte, vormen en afmetingen, allen gemaakt volgens onze klant-specifieke behoeften. Wij hebben ringsmagneet, blokmagneet, de gevormde magneet enz. van de vlokmagneet tegel.

Wij zijn gekwalificeerd om van Sumitomo De vergunning van het ndFeB- magneetoctrooi aan onze klanten te verstrekken als onze vereiste klant.
Wij worden toegekend met het certificaat van ISO 9004. Wij hebben bewezen dat onze fabriek boven en voorbij de normen is.

Met dagelijkse wetenschappelijke onderzoek en proefneming kunnen wij rangen N52, 45H, 42SH, 35UH, 33EH en 48M voor de massaproductie nu maken. Deze rangen zijn reeds gesloten aan de hoogste rangen die door de Japanse of producenten van de V.S. maakten. Wij kunnen magneet met een verscheidenheid van vormen en afmetingen met inbegrip van blok, staaf, schijf, ring, cilinder, holle cilinder, sector, tegel, enz. vervaardigen. De grootte strekt uit van D0.5mm x T0.5mm of 0.5mm x 0.5mm x 0.5mm (met de tolerantie van +/- 0.05mm) aan D150mm x T50mm of 150mm x 100mm x 50mm passend aan om het even welk machine of materiaal.

Wij hebben nikkel, zink, epoxy, plastic, zilveren en gouden deklagen die op magneet met hoogst anticorrosief wordt toegepast. Wij produceren ook magnetische assemblage of toebehoren die in handhulpmiddelen, elektronische apparaten, computers, en sommige machines wordt gebruikt.

Tegenwoordig worden de magnetische materialen gebruikt in talloos van manieren. Sommige voorbeelden van gemeenschappelijke toepassingen van permanente magneten zijn: Machines, Audio & Video en Communicatie Materiaal, Vervoer, Medisch Hulpmiddel, Auto Mobiele Industrie, Beweging veroorzakende Macht, het Materiaal van de Veiligheid.

Ons bedrijf overtreft onze concurrenten op elke manier. Ons ondersteun kwaliteit, en de superieure middelen maken tot ons de juiste leverancier voor al uw behoeften. Wij laten niet de prijs van onze producten onze opperste kwaliteit bederven. Omdat hier bij C.R.E.P. Magnet Co., het onze verplichting is om de volledige tevredenheid van onze klanten te verzekeren.

Wij hebben regelmatige cli?nten in Westelijk Europa en de V.S. met inbegrip van wereld beroemde bedrijven. Onze verkoopafdeling heeft meer dan 11 jaar ervarings in het uitwisselen van magneten met westelijke bedrijven gehad.

Uw specificatie van uw magneet met inbegrip van rangen, grootte, tolerantie, richting van magnetisering, deklaag en hoeveelheid naar verzend ons. Neem het voordeel van onze concurrerende prijs unbeatable kwaliteit, betrouwbare diensten en snelle levering. Wij verstrekken vrije steekproeven voor uw onderzoek.

 

Neem contact met ons op

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
Afdrukken

Bovenkant

Terug

Home

Sluiten