Neem contact met ons op

China zeldzame aarde permanente magneet Ltd bedrijfslogo
ÖÐÎÄ°æ
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
De Magneet van AlNiCo
 

China AlNiCo magneten

De magneetbeeld van Alnico
Al-Ni-mede magneetbeeld
Magneetbeeld op hoge temperatuur
AlNiCo worden de magneten, samengesteld uit een samenstelling van aluminium, nikkel en het kobalt met kleine hoeveelheden andere elementen, heeft goede temperatuurstabiliteit, goede weerstand tegen demagnetization, hoge overblijvende inductie, en vrij hoge energie?n. Door sterkte, zijn zij veel zwakker dan magneten NdFeB, magneten SmCo en de magneten van het Ferriet.
         De magneten van Alnico worden geproduceerd door twee typische methodes afgietsel of te sinteren. Het afgietsel levert hogere energieproducten en staat voor het ontwerp van ingewikkelde vormen toe. Het sinteren is gewoonlijk beperkt tot kleinere grootte en biedt lichtjes lagere magnetische eigenschappen aan, maar heeft strakkere dimensionale tolerantie toe te schrijven aan zijn verwerking.
         AlNiCo kunnen de magneten met of isotrope of anisotrope eigenschappen worden geproduceerd. Alnico 5 en Alnico 8 zijn anisotroop en stellen een aangewezen richting van richtlijn tentoon, zou de Magnetische richtlijn op uw tekening moeten worden gespecificeerd wanneer u een orde naar ons verzendt. Gegoten Alnico 5 is het meest meestal gebruikt van al gietvorm Alnico. Het combineert hoge aanwijzingen met een hoge energieproduct van 5 MGOe of meer en in omwentelingsmachines, mededelingen, meters en instrumenten, ontdekkende apparaten en het houden van toepassingen uitgebreid gebruikt.
         AlNiCo hebben de magneten brede waaier van het werk temperaturen, tot 550oC. Zij hebben vernieuwde rente de laatste jaren in dergelijke temperatuur-gevoelige toepassingen zoals zaal-gevolg en op M.-Gebaseerde automobiel en elektronische sensoren, naast het traditionele magnetron, de versterkers TWT, actuators, de motoren en instrumententoepassingen ervaren dat lang op Alnico.. hebben vertrouwd

 

Neem contact met ons op

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
Afdrukken

Bovenkant

Terug

Home

Sluiten