Neem contact met ons op

China zeldzame aarde permanente magneet Ltd bedrijfslogo
İ
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Dagelijks gebruik Magneten
 

Dagelijks gebruik Magneten

China Rare Earth Magnet Limited is een vooraanstaande leverancier, producent, exporteur van permanente magneten, met inbegrip van zeldzame aardmetalen magneten neodymiummagneten & samarium magneten & alnico magneten, magnetische instrumenten, magnetische samenstellen, magnetische sieraden en magnetische speelgoed.

We hebben veel Dagelijks gebruik magneten, bol neodymium magneten, kleine ronde schijf of Neo magneten, magnetische veegmachines, magnetische pick-up tools, magnetische werkbalk, magnetische lade, magnetische Aantrekker, magnetische thumbtacks, magnetische pool identificatiemiddel en ga zo maar door.

Magnetische Aantrekker   Krachtige magnetische Sweeper
De push-pull en magnetische Aantrekker is gemaakt van roestvrij staal en krachtige magneten met hoogwaardige materialen. Je kunt de Aantrekker in het gebied of de container wanneer er sprake is van metalen stukken of stoffen, en zij zullen verzamelen aan de onderkant of de ronde zelf. Zet dan de Aantrekker in het herstel lade, en trek de handgreep zijn de meeste van de metalen stoffen zal dalen in de lade.  

De magnetische veegmachine werkt erg goed in het reinigen van fabrieken gangpad, winkel gangen, bouwplaatsen, loopbruggen, laden dokken, parkeerplaats. Het kan het verzamelen van stalen nagels, schroeven, draad, krammen en andere metalen resten gemakkelijk.

Magnetic Pick Up Tools   Magnetische werkbalk

Er is een krachtige neodymium magneten in de punt. China Rare Earth Magnet bedrijf heeft verschillende stijlen die kunnen worden gebruikt in een breed scala, sommige klanten ook bellen magnetische pen. Het kan bereiken lang en kan worden gebogen naar verwachting op bijna elke locatie. We kunnen ook op maat van deze producten, gekoppeld aan onze klanten bijzondere voorschriften.

 

De magnetische instrument houder is gemaakt van hard plastic bars plus hoge kwaliteit sterke magnetische stukken. U kunt de balk nagel aan de deur of de muur van uw keuken of kamer, of voeg de bar aan de ijzeren of stalen archiefkast in uw kantoor, en u kunt op het ijzer en / of stalen dingen, zoals schroevendraaier, tang, scharen, keuken messen, trossen van sleutels, bierfles openers.

Magnetische pool Identifier   Magnetic Holder
Magnetic Pole Identifier is een geweldig hulpmiddel voor de identificatie van de polen van de magneten. Een kleine magneet is geschilderd op beide uiteinden en is geschorst, vrij om te draaien, in een plastic behuizing. De blauwe einde van de magneet is de noordpool en zal naar de zuidpool van andere magneten. De rode einde is de Zuid-Pool en zal naar het noorden einde van een andere magneet.  

U kunt de magnetische taille houder in uw taille band zeer gemakkelijk aan te trekken spijkers, schroeven, moeren en nog veel meer. Dan is de ijzeren voorwerpen kunnen worden genomen uit deze magnetische heel gemakkelijk voor uw werk gebruiken.

Magnetische Thumbtacks   Magnetische lade

De magnetische thumbtacks gemaakt van felgekleurde plastic thumbtack in een traditionele vorm, met een super sterke magnetische schijf op de bodem. Zij zijn een goede aanvulling op elke huis of kantoor. Je kunt het gebruiken op een koelkast, metaal bulletin boards en ga zo maar door. Ze kunnen zelfs worden gebruikt om dingen hangen van gipsplaat schroeven of spijkers in de muren!

 

Sommige klanten ook bellen naar het magnetische kom. U kunt het ijzeren delen in de schaal, zal u niet verlaten tot pick-up hiervan. Super sterk gemagnetiseerde kom met een rubberen basis, maar nog steeds vast aan alles wat van ijzer of staal.

 

 

Neem contact met ons op

E-mail:bigmagnet@china--magnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
Afdrukken

Bovenkant

Terug

Home

Sluiten

China Rare Earth Magnet Limited copyright 2004-2012