Високо Температура
Магнет
KONTAKT

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
russia
netherlands
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
АлНиЦо Магнет
 
 

Увод у АлНиЦо магнети

alnico magnet image
Al-Ni-Co magnet image
High temperature magnet image
АлНиЦо магнети се састоји од композитних алуминијумских, кобалт и никл мале количине других елемената имају добре Температурни стабилности, добре отпорности на размагнетизирање, висока индукција преостали, и релативно високе енергије. Бы снагу, они су далеко слабији од НдФеБ магнети, СмЦо феритни магнети и магнети.

Алницо магнети произведени коришћењем свега два процеса: 1. Цаст алницо магнети који су направљени по заливши растопљени алницо у калуп. Тхе очврснуо материјал груби терен и онда врућине лијечи и хлађен. Материјал је било неизотропан (третирани у магнетно пољу) или изотропни (третирати ван магнетског поља). Након третмана је материјал терен на одређене толеранције и магнетизирана.

2. Синтерираног алницо магнети су направљени од смјесе састојака у праху које се притисне у под умрети тона притиска. Они су тада синтерираног у атмосфери водоника и хлађен у неизотропан или изотропни околину.

Алницо магнети се уобичајено користи у апликацијама као што су инструменти и метара за које је потребна врло стабилне температуре пропертиес. Електронски системи паљења, генератора, вендинг мацхинес, ручних алата, магнетни прекидачи трска, волт-амп метара и медицинских инструмената су неке од најчешће коришћене апликације алницо магнети.

 

KONTAKT

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
ŠTAMPA

NA VRHU

NAZAD

POČETNA

ZATVORI

Кина ретке Земљи Магнет предузећа цопы ригхт 2012