Високо Температура
Магнет
KONTAKT

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Свакодневно коришћење магнета
 

Свакодневно коришћење магнета

Кина ретке Земљи Магнет Компанија је водећи добављач, произвођач, извозник стални магнети, ретке земље укључујући Неодимиј магнети и магнети самариј алницо магнети и магнети, магнетно тоолс, магнетни скупштина, магнетни накит, магнетне и играчака.

Имамо пуно свакодневно коришћење магнета, кугла Неодимиј магнети, мали округли диск или Нео магнети, магнетно суееперс, магнетни покупити алата, алата за магнетска трака, магнетска фиоке, магнетни аттрацтор, прибадаче магнетни, магнетни притка идентификатор и тако даље.

 

Magnetic Attractor   Powerful Magnetic Sweeper
Тхе пусх пулл и магнетска аттрацтор је израђено од нерђајућег челика и јаке Магне са високим перформансама материјала. Можете ставити аттрацтор у подручју или контејнер где има металне делове или твари и они ће се окупити на доњем крају округлог или сама. Затим ставите аттрацтор у фиоке за опоравак, и повући се руковати горе, највише од свега метал твари ће пасти у фиоке.
 
Магнетног миноловац савршено функционише врло чишћење фабрике у реду, дућан аислес, градилиштима, шеталишта, итава доковима, паркирне простор. То може сакупити челичних чавала, вијака, жица, Стаплес, и другим металним остацима једноставно

 

 

Magnetic Pick Up Tools   Magnetic Tool Bar
Постоји снажна неодимиј магнет у савет. Кина ретке Земљи Магнет Друштво има различитих стилова који се могу користити у широком спектру, неке клијенте и назвати их магнетно оловком. Може доћи до дуго и могу бити повијен до скоро било које локације. Можемо такође прилагођени су ти производи у складу са наших посебних захтева.

 

 
Магнетног носиоца алатка је направљен од тврдог пластичне пречке плус висок квалитет јаких магнетских комада. Можете Наила бару на врата или зид ваше кухиње или соби, или приложите бару на гвожђе и челик, ормар за картотека у своју канцеларију, а можете се прикључити на Интернет жељеза и / или челик ствари, као што су одвијач, клијешта, маказе, кухињски ножеви, са? кључева, отварач боца пива.

 

Magnetic Pole Identifier   Magnetic Holder
Поле магнетска Идентифиер је одличан алат за идентификовање мотке од магнета. А мали магнет је сликана на оба краја и је суспендован, слободно ротирати, у пластичном кућишту. Плава крају су магнет је Северни пол те ће тачке према Јужни пол другог магнета. Црвени крају је Јужни пол те ће тачке према северном крају другог магнета.
 
Можете поставити струка магнетни држач у вашем опасач врло лако привући чавала, вијака, орасима и још много тога. Затим, гвожђе предмети могу бити изведени из овог магнетни врло лако за ваш радни користити.

 

Magnetic Thumbtacks   Magnetic Tray
Магнетног прибадаче направљен од пластике ведро обојена прибадача у традиционалном облику, са супер јаким магнет диск на дну. Они велики су поред било којег дома или канцеларије. Можете га користити на хладњак, билтен металних плоча и тако даље. Они могу чак и вјешати се ствари из дрыуалл вијака или чавала у вашем зидове!

 

 
Неки га зову купци такође магнетне здјелу. Можете роад гвоздена делове у здјелу, неће оставити док не покупи их. Супер јака магнетизирана здјелу са гуменим базу, али још увек држи ништа жељеза или челика.

 

 

 

 

KONTAKT

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
ŠTAMPA

NA VRHU

NAZAD

POČETNA

ZATVORI

Кина ретке Земљи Магнет предузећа цопы ригхт 2012