Наша контактная информация

Της Κίνας σπάνιας γης λογότυπο Permanent Magnet Ltd. επιχείρησης
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
netherlands
russia
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
Καθημερινή χρήση Μαγνήτες
 

Καθημερινή χρήση Μαγνήτες

Κίνα Σπάνια Γη Magnet Company είναι ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές, κατασκευαστές, εξαγωγείς των μόνιμων μαγνητών, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων γαιών μαγνήτες νεοδυμίου μαγνήτες σαμαρίου & & μαγνήτες alnico μαγνήτες, μαγνητικά μέσα, μαγνητικά συνελεύσεις, μαγνητικών κοσμημάτων, παιχνιδιών και μαγνητικά.

Έχουμε πολλά Καθημερινή χρήση μαγνητών, σφαίρα μαγνήτες νεοδυμίου, μικρό δίσκο ή Νέο γύρο μαγνήτες, μαγνητικά σάρωθρα, pick up μαγνητικών μέσων, μαγνητικό μέσο μπαρ, μαγνητικό δίσκο, μαγνητικό attractor, μαγνητικά thumbtacks, μαγνητικό πόλο ταυτοποιητής και ούτω καθεξής.

Magnetic Attractor   Ισχυρό μαγνητικό Sweeper
Η μαγνητική έλξη και η ώθηση attractor είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και ισχυρούς μαγνήτες με υψηλή απόδοση υλικών. Μπορείτε να θέσει το attractor στην περιοχή ή δοχείο όπου υπάρχουν μεταλλικά κομμάτια ή και ουσιών που θα συγκεντρωθούν στο κάτω άκρο ή στρογγυλή. Στη συνέχεια έθεσε το attractor στην ανάκτηση δίσκο, και τραβήξτε το μοχλό, οι περισσότερες από τις μεταλλικές ουσίες που θα πέσουν στον δίσκο.  

Η μαγνητική sweeper λειτουργεί πολύ τέλεια για τον καθαρισμό των εργοστασίων κλίτος, κατάστημα κλίτη, εργοτάξια, πεζογέφυρες, αποβάθρες φόρτωσης, πάρκινγκ. Μπορεί να συλλέγει χάλυβα καρφιά, βίδες, καλώδια, νηματίδια και άλλα μεταλλικά υπολείμματα εύκολα.

Magnetic Pick Up εργαλεία   Magnetic Tool Bar

Υπάρχει ένα ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου στην άκρη. Κίνα Σπάνια Γη Magnet Εταιρία έχει διαφορετικό στυλ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα, ορισμένοι πελάτες ζητούν επίσης τους μαγνητικούς στυλό. Θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μακρά και μπορεί να είναι λυγισμένο να φθάσει σχεδόν σε κάθε τοποθεσία. Μπορούμε επίσης έθιμο τα προϊόντα αυτά ανάλογα με τους πελάτες μας «ειδική απαίτηση.

 

Το μαγνητικό μέσο κάτοχος είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό μπαράκια συν υψηλής ποιότητας ισχυρά μαγνητικά τεμάχια. Μπορείτε να το καρφί μπαρ στην πόρτα ή τοίχο της κουζίνας σας ή του χώρου, ή να εξαρτήσει τη μπάρα για να το σίδηρο ή χάλυβα κατάθεσης καταψύκτη στο γραφείο σας, και μπορείτε να επισυνάψετε σε αυτό σίδηρο ή / και χάλυβα πράγματα, όπως το κατσαβίδι, λαβίδων, ψαλίδια, μαχαίρια κουζίνας, τα τσαμπιά των κλειδιών, μπουκάλι μπίρα ανοίγματος.

Marque de Pôle magnétique   Magnetic Holder
Magnetic Pole Identifier είναι ένα μεγάλο εργαλείο για τον εντοπισμό των πόλων του μαγνήτη. Ένας μικρός μαγνήτης είναι βαμμένος στα δύο άκρα και να έχει ανασταλεί, για την ελεύθερη περιστροφή, εντός πλαστικού καλύμματος. Το μπλε τέλος του μαγνήτη είναι το Βόρειο Πόλο και θα επισημάνει προς τον νότιο πόλο του άλλους μαγνήτες. Το κόκκινο είναι το τέλος νότιο πόλο και θα επισημάνει προς το τέλος της Βόρειας άλλο μαγνήτη.  

Μπορείτε να ρυθμίσετε το μαγνητικό μέση κατόχου στην μέση ζώνη σας πολύ εύκολα να προσελκύσουν τα καρφιά, βίδες, καρύδια και περισσότερο. Στη συνέχεια, το σίδηρο αντικείμενα μπορούν να ληφθούν από αυτό το μαγνητικό πολύ εύκολα για χρήση εργασίας σας.

Magnetic Thumbtacks   Magnetic συρτάρι

Η μαγνητική thumbtacks γίνει έντονα χρωματισμένο πλαστικό thumbtack σε παραδοσιακό σχήμα, με ένα δίσκο ισχυρός μαγνήτης για το βυθό. Πρόκειται για μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι ή στο γραφείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα ψυγείο, μέταλλο πίνακες ανακοινώσεων και ούτω καθεξής. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για να κολλήσει τα πράγματα από drywall βίδες ή καρφιά στον τοίχο!

 

Ορισμένοι πελάτες επίσης την αποκαλούν μαγνητική μπολ. Μπορείτε να ρίξει σίδηρο τμήματα σε κούπα, δεν θα σας αφήσει μέχρι τους pick up. Super ισχυρή magnetized μπολ με ελαστικό βάσης, αλλά ακόμη παραμένει σε τίποτα από σίδηρο ή χάλυβα.

 

 

Наша контактная информация

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
εκτυπωση

πανω

πισω

αρχικη

κλεισιμο

China Rare Earth Magnet Limited copyright 2004-2012