Hög Temperatur
Magnet
Kontakta oss

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
france
English
spain
japan
italy
korea
russia
netherlands
portugal
greece
arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
polish
 
AlNiCo Magnet
 
 

Introduktion till AlNiCo magneter

alnico magnet image
Al-Ni-Co magnet image
High temperature magnet image
AlNiCo magneter, består av en komposit av aluminium, nickel och kobolt med små mängder av andra ämnen, har bra temperatur stabilitet, god motståndskraft mot AVMAGNETISERING hög återstående induktion, och relativt höga energier. Med styrka, de är mycket svagare än NdFeB magneter, SmCo magneter och Ferrite magneter.

Alnico magneter tillverkas med hjälp av främst två processer: 1. Rollista alnico magneter som görs genom att hälla smält alnico i en form. Den solidifierat materialet grov marken och sedan värmebehandlas och kyls. Materialet är antingen Anisotrop (behandlas i ett magnetfält) eller isotropiskt (behandlas utanför ett magnetfält). Efter behandling materialet är grunden till särskilda toleranser och magnetiseras.

2. Sintrad alnico magneter är gjorda av en pulveriserad blandning av ingredienser som har pressats till en dö under tonvis med tryck. De är sedan sintrat i ett väte atmosfären och kyls i en Anisotrop eller isotropiskt miljön.

Alnico magneter är vanliga i tillämpningar såsom instrument och mätare som kräver mycket stabil temperatur egenskaper. Elektroniskt tändsystem, generatorer, varuautomater, handverktyg, magnetisk reed strömställare, volt-amp meter och medicinsk utrustning är några av de vanligt förekommande tillämpningar alnico magneter.

 

Kontakta oss

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
Skriv ut

Upp

Tillbaks

Hem

Stäng

Kina Rare Earth Magnet Company copy right 2012