Høj Temperatur
Magnet
Kontakt os

China Rare Earth Permanent Magnet Ltd. Company Logo
中文版
German
France
English
Spain
Japan
italy
Korea
Netherlands
russia
Portugal
greece
Arab
Czech
Thai
Hungarian
Hebrew
Finnish
Danish
Ukrainian
Norwegian
Turkish
Swedish
Bulgarian
Serbian
Polish
 
Daglig brug magneter
 

Daglig brug magneter

Kina sjældne jordarters Magnet Company er en førende leverandør, fabrikant, eksportør af permanente magneter, sjældne jordarters magneter herunder neodym magneter & samarium magneter & alnico magneter, magnetiske værktøjer, magnetiske forsamlinger, magnetiske smykker, og magnetisk legetøj.

Vi har mange daglige brug magneter, kugle neodym magneter, små disk eller runde Neo magneter, magnetiske fejemaskiner, magnetiske hente værktøjer, magnetiske værktøjslinjen, magnetiske bakken, magnetiske attractor, magnetiske tegnestifter, magnetiske pol identifikator, og så videre.

Magnetic Attractor   Powerful Magnetic Sweeper
Pull og push magnetiske attractor er fremstillet af rustfrit stål og stærke magneter med højtydende materialer. Du kan sætte attractor i området eller i en container, hvor der er metal stykker eller stoffer, og de vil samles for at den nedre eller runde selv. Derefter satte attractor til nyttiggørelse bakken, og trække i håndtaget op, de fleste af metal stoffer vil falde ned i bakken.  

Den magnetiske sweeper virker meget perfekt i rengøring fabrikker sideskib, shop gange, byggepladser, gangbroer, lastning dokker, parkeringsareal. Den kan indsamle stål søm, skruer, ledninger, hæfteklammer og andre metal rester nemt.

 

Magnetic Pick Up Tools   Magnetic Tool Bar

Der er en stærk neodym-magnet i spidsen. Kina sjældne jordarters Magnet Company har forskellige stilarter, der kan anvendes i en lang række, nogle kunder også kalde dem magnetiske pen. Det kan nå langt og kan bøjes for at nå op på næsten et hvilket som helst sted. Vi kan også brugerdefinerede disse produkter i henhold til vores kunders særlige krav.

 

Den magnetiske værktøj indehaveren er lavet af hård plast barer plus høj kvalitet stærke magnetiske brikker. Du kan nail baren til døren eller væggen i dit køkken eller værelset, eller vedhæfte baren til jern og stål arkivskab i dit kontor, og du kan knytte til den jern-og / eller stål ting, såsom skruetrækker, tænger, saks, køkken knive, klaser af nøgler, øl flaske openers.

Magnetic Pole Identifier   Magnetic Holder
Magnetic Pole Identifier er et fantastisk værktøj til at identificere de poler magneter. En lille magnet er malet på begge ender og er suspenderet, fri til at rotere i en plastikkabinet. Den blå udgangen af magneten er Nordpolen og vil pege i retning af at Sydpolen andre magneter. Den røde ende er Sydpolen og vil pege i retning af den nordlige ende af en anden magnet.  

Du kan indstille magnetiske taljen indehaveren i din taljen bælte meget let at tiltrække søm, skruer, møtrikker og meget mere. Derefter jern objekter kan tages ud fra denne magnetiske meget let for din arbejdsdag brug.

Magnetic Thumbtacks   Magnetic Tray

Den magnetiske tegnestifter lavet af dejligt farvet plast i en traditionel thumbtack form, med en super stærk magnet disken i bunden. De er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Du kan bruge det på et køleskab, metal opslagstavler og så videre. De kan endda blive brugt til at hænge ting fra drywall skruer eller søm i dine vægge!

 

Nogle kunder også kalde det magnetiske skål. Du kan smide jern dele i skålen, vil ikke forlade indtil du hente dem. Super stærk magnetisk skål med en gummi-base, men stadig holder sig noget jern og stål.

 

 

 

Kontakt os

E-mail:sales@permanentmagnet.com
             info@permanentmagnet.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China . Post Code: 518053

 
Udskriv

Top

Tilbage

hjem

Lukke

Kina sjældne jordarters Magnet Company copy right 2012